Kepakaran kami adalah membantu ibu selepas bersalin & wanita obes dengan memberikan khidmat nasihat dan info-info tentang Kurus serta menjual Set Kurus Shaklee

Eeqa Vitamin

Wednesday, January 8, 2014

PENAPIS AIR MUDAH DIBAWA KE MANA SAJA.. WATER FILTER EH WATER PITCHER LAA...Assalamualaikum dan selamat petang semua.

Memandangkan hari ini saya berjaya menjual WATER PITCHER pertama saya, saya nak cerita sikit mengenai water pitcher ni. 3 Kebaikan utama daripada pembelian water pitcher ini ialah MUDAH, MURAH dan BERKUALITI AIRNYA. 


Kenapa perlu beli WATER PITCHER berbanding WATER FILTER yang ada di pasaran.

1) Water Pitcher tidak perlu disambung pada sebarang wayar. Kiranya kalau dalam hutan, luar negara, bekalan air terputus, senang, curah air dalam jug ni, tunggu kejap, tadaaa dah boleh minum.

2) Mudah dan boleh di bawa ke mana-mana termasuk tepi pantai, hotel, tempat-tempat rekreasi. Asalkan tempat yang ada sumber air paip. Lagi2 kepada anda yang mempunyai rumah sewa dan mempunyai kesempitan wang dalam membeli WATER FILTER di pasaran. Takkan hendak harapkan air yang dijual daripada mesin air ada risiko dari segi tahap kebersihan sebab kita tak tahu owner dia buat servis pencucian tempoh berapa lama baru nak sekali cuci. Tambah-tambah ada kata kita tak nampak kut ada tikus lipas dan seangkatan dengannya merayap dekat sumber air/penapis ke...aduuiiii..gerun!


3) Sangat sesuai untuk orang tua yang malas ke dapur hari-hari pada sebelah malam. Tadah air di sinki toilet dan terus boleh minum.

4) Lebih MURAH berbanding water filter yang ada di pasaran yang berharga RIBUAN RINGGIT MALAYSIA. Ada juga yang murah sedikit dalam lingkungan ratusan ringgit yang harganya menjangkau 600 lebih, kan2?

5) Pernah diuji, dan ternyata airnya BERSIH dan BERALKALI. Kalah air mineral ye.

6) Untuk satu blok penuras, boleh menuras air sehingga 30 LITER ai bersamaan 80 GELEN AIR.


Berikut merupakan beberapa fakta daripada pihak SHAKLEE sendiri mengenai WATER PITCHER ini. Jom Layannn..
Get Clean® Water Pitcher

MEMPERKENALKAN GET CLEAN®  WATER
Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat
Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!
Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik 
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: 
Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

Berminat boleh:
 WHATSAPP/SMS DI: 0132453182 (MAMA IQA)
CONSULTATION PERCUMA DIBERIKAN
FACEBOOK: NUR 'ATIQAH SHAHROM
SID 1016352
HARGA TERMURAH DAN FREE GIFT DIBERIKANPROMOSI: BELI COMBO ALFAFA+ESP+OSTE DENGAN HANYA RM 213 (TERMASUK POSTAGE)

0 comments:

Post a Comment